Bedemand i Vedbæk

Begravelse eller bisættelse – Få hjælp af en bedemand i Vedbæk

Deres bedemand i Vedbæk står klar til at hjælpe Dem

Uldahls Begravelsesforretning har mange års erfaring som bedemand, og vi hjælper blandt andet med at afholde smukke og minderige begravelser og bisættelser i Vedbæk Kirke. Vi har mange års erfaring med det sidste farvel, og vi vil gøre alt for at opfylde de ønsker, som De og deres pårørende må have i forbindelse med den sidste afsked med afdøde.

Vi har alle en uddannelse som eksamineret bedemand, og vi har hele tiden fokus på at levere den bedste service og vejledning til Dem. Vi har taget en grundig uddannelse som bedemand i foreningen Danske Bedemænd.

Under uddannelsen har vi gennemgået en række emner inden for begravelseslovgivning, psykologi og jura. Dermed er De sikret en professionel bedemand vejledning, og vi sikrer borgere i Vedbæk kvalitet i vores arbejde.

Samtalen med bedemanden kan foregå i Vedbæk

Når De kontakter Deres lokale bedemand med henblik på hjælp til en begravelse eller bisættelse, er det op til Dem, om vi skal besøge Dem i Vedbæk, eller om De vil besøge os på et af vore kontorer i Holte, Kongens Lyngby eller Hornbæk.

Vi baserer alt samarbejde på en fortrolig samtale imellem os

Det er muligt at afholde samtalen i de pårørendes eget hjem i Vedbæk, hvis De ønsker det.

Spørgsmål i forbindelse med dødsfald

Mange pårørende har en masse spørgsmål på hjerte, når et dødsfald rammer familien. Det kan være mere end svært at bevare overblikket, når man samtidig er i sorg. Derfor hører vi ofte spørgsmål som:

  • Hvem tager kontakt til begravelsesmyndigheden i Vedbæk?
  • Hvornår skal man tage en snak med præsten?
  • Hvor køber man kisten og  hvad koster den?
  • Kan man få urner af bæredygtigt materiale?
  • Hvem hjælper med blomster og bårebuketter?
  • Kan man modtage begravelseshjælp?
  • Hvad koster en dødsannonce i Rudersdal Avis eller Frederiksborg Amts Avis?
  • Hvordan foregår den sidste rejse fra Vedbæk kirke?
  • Kan vi afspillet et bestemt stykke musik i kirken?

Alle spørgsmål er velkomne, og vi vil som Deres lokale bedemand i Vedbæk gøre alt for at hjælpe Dem videre.

Læs eventuelt: Hvad gør jeg ved dødsfald?

Kontakt til myndigheder

Under samtalen vil vi som bedemand rådgive Dem omkring en række praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald. Vi bistår således gerne med at få underrettet alle relevante myndigheder, og vi tager gerne kontakt til eksempelvis begravelsesmyndigheden i Vedbæk.

Vi er her for at hjælpe Dem i den svære tid, og De er altid velkommen til at tage kontakt til os. Som bedemand er det den vigtigste pligt at være der for Dem i den svære stund, og vi bestræber os på at servicere Dem så godt som overhovedet muligt, så De kan koncentrere Dem og det der er vigtigt for Dem i forbindelse med dødsfald og det sidste farvel i Vedbæk Kirke.

Ring til os