Bedemand i Holte

Uldahls Begravelsesforretning i Holte.

Uldahls Begravelsesforretningen er Holtes lokale bedemand.

Vores forretning er beliggende på Kongevejen 325, 2840 Holte –på hjørnet af Dronninggårds Allé og Kongevejen.  Vi er et familiefirma og har igennem 3. generationer varetaget og arrangeret bisættelser og begravelser i Holte.

Når De har brug for os, er vi der altid!

En dag står vi alle i den situation, at vi mister én af vores kære. Det er for mange en svær og uoverskuelig situation. Det kan være afgørende at de pårørende får de rette vejledning og hjælp til de mange praktiske opgaver. Denne hjælp får De hos os.

Vi kan hjælp med at arrangere en smuk og personlig bisættelse eller begravelse i Holte. Vi har mange års lokal erfaring og kender Holtes kirker og kirkegårde.

De er velkommen til kontakte os alle dage – også søn- og helligdage.

Vi svarer hele døgnet og De vil altid få kontakt til én af vore dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder altid et personligt møde. Vi kan mødes hos Dem eller hos os i vores forretning i Holte, Kongevejen 325, 2840 Holte.

Det er ikke længere nødvendigt at de pårørende medbringer dåbs- og vielsesattester ved vores møde.

Vi har mulighed for selv rekvirere de oplysninger som er nødvendige. Vi hjælper Dem med indberetning af dødsfaldet til alle myndigheder, herunder også skifteretten og folkeregisteret.   

Vi kan hjælpe Dem med bisættelse og begravelse i Holte Kirke.

Vi kan hjælpe Dem med kontakt til kirkens præster og få fastlagt dato og tidspunkt for begravelse. Vi hjælper Dem også gerne

med indrykning af en dødsannonce, 

blomster til kisten og udsmykning af Holte Kirke,

trykte salmeblade og

evt. mindesammenkomst i Holte Kirkes sognegård.

Rustvognskørsel fra Holte Kirke til kirkegården i Holte.

Holtes lokale kirkegård er Søllerød Kirkegård. Vi hjælper Dem med kontakt til Søllerød Kirkegård og kirkegårdskontor. Der er mange muligheder for erhvervelse af gravsted på Søllerød Kirkegård. Vi hjælper Dem igennem hele forløbet.    

Ring til os