Bedemand i Nærum

Vi er Deres bedemand i Nærum

Som bedemand i Nærum hjælper vi med at afholde en smuk og værdig begravelse eller bisættelse. Ligeledes garanterer vi, at vores bedemand vil være behjælpelig med alt, hvad pårørende måtte ønske hjælp til. De kan roligt overlade mange af de praktiske opgaver til os. Vi har mange års erfaring, og vi kender til alle de praktiske forhold og spørgsmål, der hober sig op ved dødsfald.

Når man mister et familiemedlem, en ven, sin kone eller sin mand, bryder ens verden sammen, og det kan være svært at bevare overblikket. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe pårørende med at afholde en smuk, værdig begravelse i Nærum kirke.

Når man rammes af stor sorg, mister man sit overskud og overblik. Derfor kan det være svært at vide, hvad man præcist skal stille op. Det er netop her, at vi som bedemænd kan hjælpe Dem i den svære tid.

Altid en samtale om begravelsen eller bisættelsen

Hos Uldahls Begravelsesforretning vil vi efter aftale med de pårørende hjælpe Dem med alt det praktiske i forbindelse med begravelsen i Nærum Kirke. Vi vil i denne samtale gennemgå, hvad pårørende ønsker hjælp til, og eventuelt hvad De ønsker at klare selv.

Ved samtalen udarbejder vi gerne et overslag over udgifterne til bisættelse/ begravelse. Vi udleverer en huskeliste, der skal hjælpe pårørende med at klare en række af de praktiske opgaver, som bedemanden normalt ikke varetager.

Vi hjælper Dem med begravelse i Nærum

Vi har udarbejdet en huskeliste, hvorpå der står, hvad de pårørende selv kan tage sig af i forbindelse med begravelse og dødsfaldet. Det er ment som et redskab, der skal holde sammen på trådene i en svær tid, og en række af de opgaver, der kunne stå på denne huskeliste, vil typisk være:

 • Varetagelse og/eller afmelding af afdødes abonnementer
 • Bankkonti
 • Forsikringer
 • Kontingenter og skattemæssige forhold

Sådanne opgaver varetages normalt af pårørende; det betyder dog ikke, at man ikke kan få hjælp til varetagelsen af disse opgaver af os som bedemand.

Vi hjælper meget gerne, hvis dette ønskes. Tag kontakt til os.

Vi besvarer alle spørgsmål

Mange pårørende finder det vanskeligt og svært at bevare et vist overblik i den svære tid, hvor man netop har sagt farvel til én man har kær. Det er her, at De roligt kan sætte Deres lid til, at vi tager hånd omkring en række praktiske detaljer, som De overlader til os. Dette kan således være:

 • Kontakt til myndigheder
 • Kontakt til præst, kirkegård og graver i Nærum
 • Bestilling af kiste eller urne
 • Organisering af blomster, kistepynt og bårebuket
 • Udfærdigelse af diverse dokumenter
 • Rustvognskørsel
 • Bestilling af dødsannonce i Rudersdal Avis
 • Og meget mere

Se evt. dette videoklip, der forklarer hvilke ting De skal være opmærksom på i forbindelse med dødsfald:

Kørsel fra Nærum til kirkegård

Ud over at vi kan hjælpe med ovenstående, hjælper vi fast med en række praktiske ting i forhold til begravelsen. Det er typisk ting som bestilling af kiste, urne, blomster, kistepynt, kørsel til og fra Nærum Kirke og lignende. Disse ting sker naturligvis i samråd med pårørende, så det bliver som de ønsker.

Ligeledes varetager vi papirarbejde i forbindelse med den forestående begravelse i Nærum Kirke.

Mere information: Læs “Huskeliste ved dødsfald

Ring til os