Bedemand i Gentofte

Bedemand i Gentofte skaber smukke og mindeværdige begravelser

Skal man absolut bruge en bedemand i forbindelse med dødsfald og begravelse?

Nogen spørger os somme tider, om man absolut skal bruge en bedemand  forbindelse med dødsfald. Dertil er svaret nej. Det behøver man ikke. Lad os alligevel forklare, hvorfor det er en god ide at få en bedemand til at hjælpe med en række praktiske opgaver i forbindelse med det sidste farvel til én man har kær.

Først og fremmest skal De bruge Uldahls Begravelsesforretning som Deres loyale medhjælper, som står ved Deres side under hele processen. Der er en række spørgsmål, som mange ønsker svar på, og det kan vi hjælpe Dem med. Vi har nemlig ekspertisen, og som bedemænd ved vi, hvad vi taler om.

Vi støtter også med omsorg

For de fleste mennesker er det sidste farvel en meget svær stund, og derfor handler det for mange pårørende om at slippe for nogle af de praktiske opgaver, som et dødsfald er forbundet med. Ud over at vi hjælper med alle praktiske detaljer i forhold til begravelse eller bisættelse, står vi ved Deres side med omsorg, og vi vil gøre alt for at den sidste afsked bliver så smuk som mulig.

Vi startede som bedemand for mange år siden, og det betyder at vi har en meget stor erfaring med begravelser og bisættelser, og denne erfaring kommer Dem til gode i den svære tid. Vi ved hvad det betyder at skulle tage afsked med en man har kær, og derfor har vi oftest en meget stor indsigt i de tanker, som De måske går og barsler med.

Hvad hjælper bedemanden med?

Når folk spørger, hvad en bedemand egentlig har af forskellige opgaver i forbindelse med et dødsfald, har vi aldrig et endegyldigt svar, fordi begravelser eller bisættelser sjældent ligner hinanden. Afdøde og/eller pårørende har ofte nogle ønsker, som skal opfyldes, og vi tager altid hånd om at opfylde disse ønsker. Men vi er ved Deres side hele tiden, og vi hjælper blandt andet med:

– Kisteilægning
– Udsyngning
– Kontakt til dagblade/ugeaviser
– Kontakt til præst og kirke
– Bestilling af blomster og bårebuketter
– Rustvognskørsel
– Tilrettelæggelse af mindehøjtidelighed
– Gravsten og urne
– Eventuel spredning af aske på hav
– Og meget mere.

Vi kommer til Dem i Gentofte

I tiden umiddelbart efter dødsfaldet er det ofte meget svært at overskue situationen, og derfor tilbyder vi at komme til Dem i Deres hjem i Gentofte, eller i afdødes hjem, hvis De ønsker dette.

De er naturligvis også velkommen til at komme i vores lokaler på Jægersborgvej 1 i Kongens Lyngby. Se rutevejledning nederst.

Alting starter med en snak om forløbet, og om hvordan De forestiller Dem, at begravelse eller bisættelse skal foregå. Som bedemand er det vigtigt at understrege, at De har mulighed for at snakke 100% fortroligt med os. Vi overholder naturligvis en ukrænkelig respekt for den professionelle tavshedspligt, og De kan stole 100% på os.

Vi hjælper med svar på de mange spørgsmål

Under samtalen kan De stille alle de spørgsmål, som De har på sinde. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe Dem, så alting forløber som De ønsker det. De har måske spørgsmål som:

  • Hvem kontakter præst, kordegn samt andre ansatte i Gentofte kirke?
  • Hvordan sætter man et tidspunkt for bisættelse/begravelse?
  • Hvem udsmykker kirken, og hvem bestiller blomster/bårebuketter?
  • Kan man få specialtrykt salmer til den sidste afsked?
  • Hvordan indrykker man en dødsannonce i Villabyerne/Gentofte Avis?
  • Kan bedemanden køre en bestemt rute
  • Hvor kan vi holde en mindehøjtidelighed efter bisættelsen?
  • Kan man få økonomisk støtte til begravelsen?

Tro os: ingen spørgsmål er overflødige i den svære tid, så De kan spørge om alle de ting, som De må have på hjerte. Det er vi som bedemand vant til at forholde os til, og vi vil være ved Deres side under hele forløbet.

Kirken i Gentofte

Inden begravelsen eller bisættelsen skal man tage kontakt til en af præsterne ved Gentofte Kirke. Dette er en af de opgaver, som bedemanden naturligvis hjælper med. På Deres vegne kan vi aftale, hvordan begravelsen skal foregå. Det kan eksempelvis handle om bestemte blomster eller lys i bænkerækkerne.

Der skal naturligvis også træffes et tidspunkt for bisættelsen i samarbejde med Gentofte Kirke, og det hjælper vi naturligvis også med. I langt de fleste tilfælde lykkes det altid at finde det bedst belejlige tidspunkt i den svære stund.

Gentofte Kirke hjælper Dem også i den svære tid, og kirken har blandt andet forslag til salmer, som kan synges ved bisættelser og begravelser. De kan se listen på kirkens hjemmeside.

Om kirken

Gentofte kirke blev opført tilbage i 100-tallet. Gentofte så naturligvis anderledes ud dengang. Her var der tale om en ganske lille landsby, og i 1800-tallet voksede indbyggertallet så markant, at man begyndte at bygge flere kirker. Gentofte kirke har igennem tiden været renoveret flere gange, men stilen er stadig en gotisk landsbykirke beliggende ved den oprindelige kirkegård.

Alterbilledet blev indviet i 2012. Bag billedet står den anerkendte danske kunstner Per Kirkeby, og De kan opleve Gentofte Kirke indvendigt ved hjælp af en fantastisk 3D teknologi på Google Maps. Klik herunder for at komme ind og opleve den smukke kirke.

Hvis De ønsker at besøge os og få en praktisk samtale om begravelse eller bisættelse, er De velkommen til at besøge os. De kan anvende nedenstående kort og derigennem skabe en rutevejledning. De kan naturligvis også kontakte os, hvorefter vi aftaler nærmere.

Call Now ButtonRing til os