Bedemand i Birkerød

Bedemand i Birkerød hjælper Dem med en smuk og værdig bisættelse

Som bedemand oplever vi tit følgende: når man mister et familiemedlem, en ven, sin kone eller sin mand, bryder ens verden sammen, og det kan være svært at bevare overblikket.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe pårørende med at afholde en smuk, værdig begravelse i Birkerød kirke.

Når man rammes af stor sorg, mister man sit overskud og overblik. Derfor kan det være svært at vide, hvad man præcist skal stille op.

Altid en samtale om begravelsesforløbet

Hos Uldahls Begravelsesforretning vil vi efter aftale med de pårørende hjælpe Dem med alt det praktiske i forbindelse med begravelsen fra Birkerød Kirke . Vi vil i denne samtale gennemgå, hvad pårørende ønsker hjælp til, og eventuelt hvad de ønsker at klare selv.

Ved samtalen udarbejder vi gerne et overslag over udgifterne til bisættelsen/ begravelsen. Vi udleverer en huskeliste, der skal hjælpe pårørende med at klare en række af de praktiske opgaver, som bedemanden normalt ikke varetager.

Huskeliste hjælper med overblikket

Huskelisten, hvorpå der står, hvad pårørende selv tager sig af, er ment som et redskab, der skal holde sammen på trådene i en svær tid, og en række af de opgaver, der kunne stå på denne huskeliste, vil typisk være:

  • Varetagelse og/eller afmelding af afdødes abonnementer
  • bankkonti
  • forsikringer
  • kontingenter og skattemæssige forhold.

Sådanne opgaver varetages normalt af pårørende; det betyder dog ikke, at man ikke kan få hjælp til varetagelsen af disse opgaver af os som bedemand.

Vi hjælper meget gerne, hvis dette ønskes.

Kørsel fra Birkerød Kirke til Birkerød kirkegård

Ud over at vi kan hjælpe med ovenstående, hjælper vi fast med en række praktiske ting i forhold til begravelsen. Det er typisk ting som bestilling af kiste, urne, blomster, kistepynt og lignende. Disse ting sker naturligvis i samråd med pårørende, så det bliver som de ønsker.

Ligeledes varetager vi papirarbejde i forbindelse med begravelsen i Birkerød; i den forbindelse er det en stor hjælp, hvis pårørende medbringer afdødes dåbs-, fødsels- og/eller vielsesattest til samtalen, da det vil lette udarbejdelsen af dødsannoncen for os som bedemand.

Læs mere om Birkerød Sogn på denne hjemmeside.

Ring til os