Bedemand i Virum

Vi hjælper Dem med begravelsen i Virum

Ønsker De at afholde en smuk og værdig begravelse i Virum? I så fald garanterer Uldahls Begravelsesforretning at vores bedemand vil være behjælpelig med alt, hvad De måtte ønske assistance til i den svære tid.

Mange oplever at verden styrter i grus, når man mister én mar har kær. Det kan være et familiemedlem, en god ven, en arbejdskollega, en ægtefælle, en nabo eller en fast makker i idrætshallen. Hvis man i den forbindelse skal organisere en begravelse eller bisættelse, kan det være mere end svært at overskue situationen. Netop fordi man følelsesmæssigt er bragt ud af balance.

Som bedemand vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe Dem med at afholde en smuk, værdig begravelse i Virum kirke.

Det er meget almindeligt at man mister sit overskud og overblik, når en person tæt på én går bort. I sådan en situation er det rart at have professionelle ved sin side, når begravelsen eller bisættelsen skal organiseres. Det er her at De kan tage kontakt til en bedemand hos os.

Vi er her for Dem - ring til os

Hvordan skal begravelsesforløbet foregå?

Som uddannet bedemand ved vi præcist hvilke ting, som skal bringes i spil i forbindelse med dødsfald. Vi assisterer Dem med alle praktiske ting i forbindelse med begravelse eller bisættelse, og vi har et indgående kendskab til Virum Kirke.

Når De kontakter os, er vi hurtigt ude hos Dem, hvor vi tager en samtale om de ting, som De ønsker hjælp til. Ved samtalen udarbejder vi naturligvis gerne et overslag over de udgifter, der er forbundet med bisættelsen, og som bedemand udfærdiger vi meget gerne en form for huskeliste, som De kan støtte Dem opad i den svære tid. Denne huskeliste indeholder praktiske opgaver, som Deres bedemand normalt ikke varetager.

Mange har svært ved at overskue helt almindelige hverdagsting i den svære tid, og derfor er huskelisten en god støtte i hverdagen. Det kan for eksempel være

  • Opsigelse af diverse abonnementer
  • Overblik over bankkonti hos afdøde
  • Tjek af afdødes forsikringer
  • Skattemæssige forhold for afdøde

I de fleste tilfælde er det de pårørende, som tager sig af disse praktiske opgaver, men vi bistår Dem gerne, hvis De ønsker hjælp hertil. Deres lokale bedemand er for Dem.

Bedemand i Virum - Vi bevsarer Deres opkald døgnet rundtTransport fra Virum til kirkegården

Det er dog ikke kun praktiske ting som ovenstående, som vi kan hjælpe Dem med. Vi er her også, hvis De får behov for råd og vejledning i forbindelse med valg af kiste, urne, kistepynt, blomster, kranse og lignende. I samråd med Dem sørger vi for at skabe et smukt farvel.

Vi tilbyder også at hjælpe med al papirarbejde i forbindelse med begravelse og bisættelse fra Virum Kirke. Ring til Deres bedemand på tlf. 4542 0788

Virum Kirke på internettet