Bedemand i Vedbæk

Få hjælp af en dygtig certificeret bedemand i Vedbæk

Begravelser i Vedbæk

Uldahls Begravelsesforretning har mange års erfaring som bedemænd, og vi hjælper blandt andet med at afholde smukke og minderige begravelser og bisættelser i Vedbæk Kirke. Vi ved hvad vi taler om, og vi vil gøre alt for at opfylde de ønsker, som De og deres pårørende må have i forbindelse med afdødes sidste farvel.

Vi har alle en uddannelse som eksamineret bedemand, og vi har hele tiden fokus på at levere den bedste service og vejledning til Dem. Vi har taget en grundig uddannelse som bedemand i foreningen Danske Bedemænd. Under uddannelsen har vi gennemgået en række emner inden for begravelseslovgivning, psykologi og jura. Dermed er De sikret en professionel bedemand vejledning, og vi sikrer Dem kvalitet i vores arbejde.

Samtalen kan foregå i Vedbæk

Når De kontakter os med henblik på hjælp til en begravelse eller bisættelse, er det op til Dem, om vi skal besøge Dem i Vedbæk, eller om De vil besøge os på et af vore kontorer i Holte, Kongens Lyngby eller Hornbæk.

Vi baserer alt samarbejde på en fortrolig samtale imellem os

Det er muligt at afholde samtalen med Deres bedemand i de pårørendes eget hjem i Vedbæk, hvis De ønsker det.

Vi er her for Dem - ring til os

Bedemand i Vedbæk - hjælp til begravelser og bisættelserKontakt til myndigheder

Under samtalen vil vi som bedemand rådgive Dem omkring en række praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald. Vi bistår således gerne med at få underrettet alle relevante myndigheder, og vi tager gerne kontakt til eksempelvis begravelsesmyndigheden i Vedbæk.

Vi er her for at hjælpe Dem i den svære tid, og De er altid velkommen til at tage kontakt til os. Som bedemand er det den vigtigste pligt at være der for Dem i den svære stund, og vi bestræber os på at servicere Dem så godt som overhovedet muligt, så De kan koncentrere Dem og det der er vigtigt for Dem i forbindelse med dødsfald og det sidste farvel i Vedbæk Kirke.

Vedbæk Kirkes website