Bedemand i Lyngby

Smukke og mindeværdige begravelser i Lyngby

Lad os varetage begravelsen i Lyngby. Det hjælper vi Dem med i Lyngby og omegn.

Dødsfald er noget der kan ramme hårdt, og følgerne af det påvirker en selv og alle i omgangskredsen. Derfor sørger vi altid for at varetage alle de praktiske opgaver og skabe de bedste betingelser for at De/I kan gennemgå den vigtige proces det er at sørge.

Vi har fokus på

  • Omsorg
  • Empati
  • Tillid

Det er vigtigt for os, at De får tid til støtte og til at få Deres ønsker og behov opfyldt.

Vi er her for Dem - ring til os

Samtalen kan finde sted hos Dem i Lyngby

Ønsker De vores begravelseshjælp i Lyngby,  begynder forløbet med en personlig samtale. Her gennemgår vi stille og roligt forløbet, og vejleder jer i de mange vigtige beslutninger der skal tages stilling til.  Vi kommer gerne hjem til Dem, men De er også velkommen til vores lokaler i Lyngby, Jægersborgvej 1, 2800 Lyngby.

De fleste har ikke den store erfaring med begravelser, og det kan derfor være en stor hjælp at få bedemanden til at yde assistance med de fleste opgaver. Vi har mange års erfaring med bisættelser / begravelser og de mange praktiske opgaver som er forbundet hermed.

Det er typisk opgaver som at tage kontakt til kordegnen, præsten og kirkegården i Lyngby, sætte tidspunktet for højtideligheden, udsmykke kirken, samt bestilling af salmehæfter, blomster og dødsannoncer.